Επιστροφές Προϊόντων

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του στις εξής περιπτώσεις:

  • Πρίν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατα την διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας, πατώντας ΑΚΥΡΟ-CANCEL. Με τον τρόπο αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία.
  • Εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά αλλά ο πελάτης δεν έχει παραλάβει το προιον, καλέστε μας στο +30 210-9927915 ή στο +30 6947 295036 ή στέλνοντας μας email στο [email protected],και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ώστε να ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Διαδικασία Επιστροφής

Επικοινωνείτε με email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο: +30 210-9927915 ή στο +30 6947 295036 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας: Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής μπορεί να γίνει μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα παραλαβής τους βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Συγκεκριμένα για να επιστραφεί ένα προιόν θα πρέπει να τηρεί τα κάτωθι:

  • Να μην είναι χρησιμοποιήμενο.
  • Να μην είναι πλυμμένο.
  • Να μην είναι αποσυσκευασμένο.
  • Να μην έχει ανοιχτεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία με τυχόν καρτελάκια που έχει.
  • Ελλατωματικά ή διαφορετικά προιοντα απο τη ζητούμενη παραγγελία σας επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση.

Αν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Αλλαγές των προιόντων μας για διάφορους λόγους γίνονται δεκτές και στο κατάστημά μας.

Συνεργασίες

X